Penescu: Arbitrul a făcut diferenţa

Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a acuzat arbitrajul la meciul pierdut de formaţia sa, în deplasare, scor 2-3 (2-1), cu Unirea Urziceni, afirmând că centralul Alexandru Deaconu "a făcut diferenţa", avantajând echipa gazdă.

7 afișări
Imaginea articolului Penescu: Arbitrul a făcut diferenţa

Penescu: Arbitrul a făcut diferenţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Meritam un punct după felul în care s-a jucat, dar nu poţi să joci şi împotriva tuturor şi a arbitrului care în final a făcut diferenţa. Personal mă aşteptam ca Deaconu să-i avantajeze pe relaţia existentă între conducerea clubului din Urziceni şi el. Dacă aveam puţin noroc şi egalam în minutul 89, când Chirciu a şutat în bară, nu mai avea ce ne face... Este trist când pierzi şi diferenţa o face arbitrul. Este bine că că nu jucăm rău şi asta ne dă speranţe pentru meciurile următoare. Personal, mi-ar fi ruşine ca echipa mea să câştige un meci aşa cum a făcut-o Unirea Urziceni cu noi”, a afirmat Penescu.

Potrivit unuia dintre oficialii formaţiei argeşene, fostul jucător al Argeşului, Bogdan Mara, s-a manifestat surprinzător după golul înscris în minutul 75 din penalty. "Mara a venit glonţ spre banca noastră şi ne-a înjurat ca la uşa cortului, cu toate că nimeni de pe bancă nu avusese ceva cu el. De ce ne-a înjurat? Doar el ştie.”, afirma după meci unul dintre oficialii de la FC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici