Penescu, dus din arestul Poliţiei Argeş la DNA Piteşti, pentru noi audieri

Finanţatorul Clubului de Fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, reţinut, luni, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, sub acuzaţia de dare de mită, a fost dus, în jurul orei 21.30, din arestul Poliţiei Argeş la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, pentru noi audieri.

15 afișări
Imaginea articolului Penescu, dus din arestul Poliţiei Argeş la DNA Piteşti, pentru noi audieri

Penescu, dus din arestul Poliţiei Argeş la DNA Piteşti, pentru noi audieri (Imagine: Mediafax Foto)

Finanţatorul Clubului de Fotbal FC Argeş nu a dorit să facă nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA, unde a fost adus cu o dubă a Poliţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, la DNA Piteşti erau audiaţi în continuare preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă, director general al hipermarketului PIC, patronat de Cornel Penescu, şi Cristian Libertatu, fost director la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Argeş, actual inspector în această instituţie.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, şi mai mulţi arbitri sunt vizaţi de DNA pentru fapte de dare şi luare de mită, banii daţi de Penescu arbitrilor fiind de aproximativ 125.000 de euro, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici