Pep Guardiola a fost desemnat cel mai bun antrenor FIFA

Antrenorul echipei Manchester City a condus echipa spre un sezon de neuitat în 2022/23, când „cetăţenii” au câştigat tripla coroană.

125 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola a fost desemnat cel mai bun antrenor FIFA

Pep Guardiola a fost desemnat cel mai bun antrenor FIFA

Pentru a încununa o perioadă incredibilă de 12 luni, City a câştigat, de asemenea, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, devenind astfel primul club englez care deţine cinci trofee în acelaşi timp.

Câştigarea celor cinci mari trofee a dus palmaresul total al spaniolului la 16 trofee de la sosirea pe Etihad Stadium în vara anului 2016.

Guardiola a fost numit Antrenorul Mondial al Anului FIFA în 2011, când era la Barcelona, şi a fost de trei ori în top trei pentru cel mai bun antrenor masculin FIFA în timpul petrecut la City - în 2019, 2021 şi 2022.

Premiile pentru cel mai bun jucător, portar şi antrenor masculin şi feminin au fost votate de căpitanii şi antrenorii echipelor naţionale, precum şi de jurnalişti din întreaga lume şi de fani pe site-ul oficial al FIFA.

Guardiola a mai fost desemnat managerul anului în Premier League, managerul sezonului în Premier League, cel mai bun antrenor de club din lume la Premiile IFFHS şi antrenorul anului în 2023 în UEFA Men's Coach of the Year.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guardiola,
man city,
fifa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici