Perez şi Laporta demisionează din consiliul de administraţie al Federaţiei Spaniole de Fotbal

Preşedinţii cluburilor de fotbal spaniole Barcelona şi Real Madrid, Florentino Perez şi Joan Laporta, ar fi demisionat din consiliul de administraţie al Federaţiei Spaniole de Fotbal, conform publicaţiei spaniole AS.

255 afișări
Imaginea articolului Perez şi Laporta demisionează din consiliul de administraţie al Federaţiei Spaniole de Fotbal

Perez şi Laporta demisionează din consiliul de administraţie al Federaţiei Spaniole de Fotbal

Potrivit AS, atât Perez, cât şi Laporta au demisionat în mod oficial din funcţiile pe care le deţineau în comitetul director al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF). Decizia, comunicată preşedintelui RFEF, Pedro Rocha, la sfârşitul lunii octombrie, este motivată de dorinţa lor de a nu interveni în iminentul proces electoral al RFEF, programat pentru primele luni ale anului 2024.

Demisia preşedinţilor de la Barcelona şi Real Madrid, cele mai mari două cluburi din Spania, semnifică un pas deliberat înapoi în ceea ce priveşte implicarea în viitoarea campanie prezidenţială a RFEF. Această mişcare are ca scop menţinerea unei poziţii neutre şi permiterea unui proces electoral corect.

Victor Francos, preşedintele Consiliului Superior al Sportului (CSD), a acordat la 11 octombrie autorizaţia pentru alegerile generale ale RFEF în primul trimestru al anului 2024, aliniindu-se astfel la solicitarea organismului federativ.

Real Madrid va reveni în acţiune împotriva lui Cadiz, pe 26 noiembrie, în La Liga. În timp ce Barcelona va face o deplasare la Rayo Vallecano cu o zi mai devreme, după pauza internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici