Performanţă incredibilă. David Popovici s-a calificat în finala mondială a probei de 200 metri liber cu timp de record mondial

  • Înotătorul român David Popovici s-a calificat duminică seara în finala la 200 de metri, la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta, cu cel mai bun timp al semifinalelor.
  • Evoluţia sa a coincis şi cu stabilirea unui nou record mondial de juniori.
1001 afișări
Imaginea articolului Performanţă incredibilă. David Popovici s-a calificat în finala mondială a probei de 200 metri liber cu timp de record mondial

David Popovici îşi continuă evoluţiile remarcabile cu calificarea în finala probei de 200 m liber la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. Românul a câştigat semifinala cu timpul de 1:44.40, nou record mondial de juniori.

Cu toate că a avut un timp de reacţie mai slab la start, românul a întors primul la 50, la 100 şi la 150 de metri.

Pe locul secund a venit austriacul Felix Auboeck, la aproape 77 de sutimi. Rezultatul obţinut îl plasează pe Popovici favorit la câştigarea medaliei de aur în finala care va avea loc luni seara.

David Popovici a debutat la Budapesta la o ediţie de campionat mondial. El va mai concura şi în proba de 100 de metri liber, cu serii şi semifinale pe 21 iunie şi finala, pe 22 iunie de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici