Peseiro spune că îşi negociază plecarea de la Rapid

Antrenorul portughez Jose Peseiro a declarat că îşi negociază plecarea de la Rapid Bucureşti, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană, informează AFP, citând presa din Portugalia.

7 afișări
Imaginea articolului Peseiro spune că îşi negociază plecarea de la Rapid

Peseiro spune că îşi negociază plecarea de la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Clubul se confruntă cu probleme şi am trecut prin mari dificultăţi. Din cauza faptului că trebuie să cedăm jucători şi a imposibilităţii întăririi echipei, am început, în urmă cu trei sau patru zile, negocierile pentru a părăsi clubul", a declarat Peseiro, la postul public de radio Antena 1.

Antrenorul, care a fost demis la începutul lunii octombrie după eliminarea Rapidului în Cupa UEFA, a fost reinstalat câteva zile mai târziu.

Peseiro, în vârstă de 48 de ani, fost antrenor la Panathinaikos Atena sau Sporting Lisabona, a semnat un contract pe trei sezoane cu Rapid Bucureşti.

Potrivit Radio Renascenca, Peseiro a afirmat că experienţa sa la Rapid este "o aventură care trebuie uitată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici