Peste 10.000 de madrileni au aşteptat ore în şir la coadă pentru a vedea o copie a trofeului CM

Mii de madrileni stau la coadă ore în şir pentru a putea vedea şi fotografia o copie a trofeului Cupei Mondiale, câştigat de naţionala Spaniei, pe 11 iulie, în faţa reprezentativei Olandei, în Africa de Sud, fanii declarând că merită să aştepte chiar şi patru ore, fiind vorba despre ceva unic.

29 afișări
Imaginea articolului Peste 10.000 de madrileni au aşteptat ore în şir la coadă pentru a vedea o copie a trofeului CM

Peste 10.000 de madrileni au aşteptat ore în şir la coadă pentru a vedea o copie a trofeului CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Patru ore la coadă nu înseamnă nimic. Merită să stai să aştepţi pentru a vederea cel mai important trofeu câştigat vreodată de naţionala Spaniei", susţin fanii care aşteaptă ore în şir pentru a intra în clădirea Real Casa de Correos din Piaţa Puerta del Sol, din Madrid, acolo unde este expusă o copie a trofeului câştigat de naţionala Spaniei, informează site-ul madridiario.es.

Potrivit sursei citate, ceea ce pot vedea fanii spanioli este o copie a trofeului Cupei Mondiale, deoarece originalul nici măcar nu a ajuns în Spania, el fiind transportat înapoi la Zurich, la sediul FIFA, după finala competiţiei din Africa de Sud.

Această copie a trofeului CM, primită de Federaţia de Fotbal din Spania, şi-a început periplul prin ţară joi, iar în prima zi în care a fost expusă în sediul Preşedinţiei Comunităţii regionale Madrid aproximativ 7.000 de persoane au stat la coadă pentru a se fotografia cu aceasta.

Vineri este ultima zi în care va fi expus la Madrid, urmând ca trofeul să-şi continue periplul în toată ţara.

Pe de altă parte, cotidianul Marca scrie că reţelele de socializare de pe Internet s-au blocat cu imaginile spaniolilor alături de trofeul câştigat de echipa pregătită de Vicente del Bosque.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici