Peste 10.000 de mesaje primite de Hernanes de la fani pentru a nu pleca la Inter

Mijlocaşul brazilian Hernanes, transferat la Internazionale Milano, a afirmat că a primit peste 10.000 de mesaje de la fanii echipei Lazio, care îi cereau să nu plece de la gruparea romană, informează Gazzetta dello Sport.

92 afișări
Imaginea articolului Peste 10.000 de mesaje primite de Hernanes de la fani pentru a nu pleca la Inter

Hernanes (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Hernanes a decis să nu mai folosească acest telefon şi să-l pună lângă celelalte trofee pe care le-a câştigat de-a lungul carierei, după cum a anunţat pe Facebook.

"De astăzi am un nou trofeu - telefonul pe care îl foloseam. Acum va fi nemuritor. Nu-l voi mai folosi, a devenit un trofeu, având în vedere cele peste 10.000 de mesaje de la fanii laziali care mi-au cerut să rămân şi care apoi mi-au urat noroc!!. Mesajele vor rămâne în telefon, iar telefonul va rămâne ca un trofeu", a scris Hernanes pe Facebook.

Mijlocaşul brazilian al formaţiei Lazio Roma, Hernanes, a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate cu Internazionale Milano. Valoarea transferului nu a fost dezvăluită, dar presa italiană a evocat o sumă de circa 18 milioane de euro. Jucătorul de 28 de ani este primul transfer major al noului proprietar de la Inter, indonezianul Erick Thohir.

Circa 200 de fani ai Lazio s-au strâns, vineri, în faţa locuinţei proprietarului Claudio Lotito, în încercarea de a-l face să renunţe la transfer.

La ultimul antrenament la echipa Lazio, brazilianul a plâns în faţa fanilor veniţi să-l salute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici