Peste 20 de milioane de cereri de bilete pentru Euro 2024, potrivit UEFA

Peste 20 de milioane de bilete au fost solicitate din 206 ţări pentru meciurile de la Euro 2024 din Germania, a anunţat vineri UEFA, cu aproape 2,3 milioane de cereri numai pentru finala din 14 iulie.

104 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de milioane de cereri de bilete pentru Euro 2024, potrivit UEFA

Peste 20 de milioane de cereri de bilete pentru Euro 2024, potrivit UEFA

Germanii au lansat 65% din solicitări în timpul primei ferestre de vânzare, urmaţi de fanii din Anglia, Franţa, Spania şi Austria.

Primele cinci ţări din afara Europei care au solicitat bilete au fost Statele Unite, Canada, Australia, China şi Mexic, cu peste o jumătate de milion de cereri din aceste ţări.

"Aşteptarea pentru UEFA EURO 2024 în Germania creşte pe zi ce trece", a declarat Martin Kallen, CEO al UEFA Events SA, într-un comunicat.

"Cu procesul nostru simplu şi corect de vânzare a biletelor, combinat cu preţuri accesibile, putem oferi fanilor accesul la momente de neuitat şi întâlniri speciale.

"Numărul excepţional de solicitări de bilete este o dovadă a atractivităţii continue a turneului şi a interesului fanilor din întreaga lume."

Aproape 2,3 milioane de bilete au fost solicitate pentru finala de pe Stadionul Olimpic din Berlin, de 33 de ori mai mult decât capacitatea terenului. Peste 1,4 milioane de cereri au fost primite pentru meciul de deschidere din 14 iunie de la Munchen, la care va participa Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici