Peste 5.000 de fani au asistat la prezentarea lui Adriano la AS Roma

Atacantul brazilian Adriano, care a semnat un contract pe trei ani cu AS Roma, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că se simte ca la Rio de Janeiro, "ca urmare a primirii călduroase" a celor aproximativ 5.000 de fani prezenţi la stadionul grupării romane, informează AFP.

17 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de fani au asistat la prezentarea lui Adriano la AS Roma

Peste 5.000 de fani au asistat la prezentarea lui Adriano la AS Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt emoţionat pentru modul în care am fost întâmpinat. Am impresia că sunt la Rio. Sunt sigur că vom avea un sezon excelent şi ştiu că putem ajunge departe. Sunt conştient de responsabilitatea pe care o am şi sunt foarte bucuros că mă aflu aici, la Roma", a precizat Adriano.

AS Roma a anunţat, miercuri, că brazilianul a semnat un contract pe trei ani, până în iunie 2013, salariul jucătorului urmând să fie de 5 milioane de euro brut pe an, la care se vor adăuga eventuale prime.

Adriano (28 de ani) a fost cel mai bun marcator al echipei Flamengo în acest sezon, cu 35 de goluri în 47 de meciuri. De-a lungul carierei a mai evoluat la Internazionale Milano, Fiorentina şi AC Parma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici