Petre Grigoraş: M-am înţeles cu cei de la Poli Iaşi

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, marţi, că s-a înţeles cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, să preia formaţia Poli Iaşi.

14 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: M-am înţeles cu cei de la Poli Iaşi

Petre Grigoraş: M-am înţeles cu cei de la Poli Iaşi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am fost aseară (n.r. – luni seară) în Iaşi şi am discutat din nou cu domnul Nichita. M-am înţeles cu cei de la Poli Iaşi şi, din punctul meu de vedere, nu sunt probleme să preiau echipa, dar întâi trebuie să-mi rezolv problemele cu Oţelul. Astăzi (n.r. – marţi) mă duc spre Galaţi, dar am înţeles că nu mă pot întâlni cu domnul Stan deoarece este plecat la Bucureşti. Sper să ne putem vedea miercuri pentru a putea pune capăt înţelegerii cu Oţelul“, a declarat Petre Grigoraş.

Tehnicianul a mai spus că şi-ar dori ca până joi cel târziu să semneze cu Poli Iaşi.

"Eu aş fi vrut ca de mâine să vin la Poli, dar iată că nu se poate. Sper ca joi, cel târziu, să vin la Iaşi, sau să mă duc direct în cantonamentul echipei de la Braşov. Până atunci, trebuie să-mi clarific situaţia cu Oţelul, pentru că aşa este normal. Mai am ceva bani de luat, nu foarte mulţi. Nu pot spune mai multe despre Poli pentru că deocamdată eu nu am semnat cu Iaşul“, a mai spus Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici