Petre Grigoraş: Mai avem nevoie de doi-trei jucători

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat joi, agenţiei MEDIAFAX, că mai are nevoie de doi sau trei jucători pentru a acoperi posturile de fundaş stânga, fundaş central şi mijlocaş ofensiv.

13 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Mai avem nevoie de doi-trei jucători

Petre Grigoraş: Mai avem nevoie de doi-trei jucători (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Chiar dacă am reuşit să-i luăm în această iarnă pe Cuciula, Vali Badea, Onicaş şi Păun, ne mai trebuie doi-trei jucători. Ne trebuie neapărat un fundaş stânga, zona cu cele mai mari probleme pentru noi până acum şi un mijlocaş ofensiv, care să creeze puţină concurenţă în linia mediană. Este imperios necesar să aducem doi jucători pe aceste posturi şi eu mi-aş mai dori şi un fundaş central, având în vedere că Adrian Ilie va sta în retur la fiecare cartonaş galben", a spus tehnicianul.

Grigoraş a explicat că, deşi a pierdut partida amicală cu Sigma Olomouc, echipa sa a jucat destul de bine. "Chiar dacă am pierdut cu 2-4, nu pot spune că nu am jucat destul de bine. Am ratat foarte multe ocazii şi am făcut iarăşi nişte gafe incredibile. Am primit goluri stupide în ultimul minut al primei reprize şi în ultimul minut al meciului şi toate golurile de pe partea stângă. Se simte oricum şi oboseala acestui al doilea cantonament şi tocmai de aceea am decis să le dau liber astăzi (n.r. - joi) dimineaţă jucătorilor şi să-i las să meargă la cumpărături în Antalya", a precizat Petre Grigoraş.

În altă ordine de idei, amicalul pe care Poli Iaşi trebuia să-l joace, joi, cu echipa Viitorul Constanţa, a fost amânat pentru marţi, astfel că următorul test pe care îl vor susţine jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş în cadrul stagiului de pregătire din Antalya va avea loc sâmbătă, în compania formaţiei slovace FK Senec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici