Petrescu: Această victorie ne dă încredere pentru meciul cu Sevilla

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că victoria Unirii Urziceni din meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-1, dă mare încredere echipei sale înaintea întâlnirii cu FC Sevilla, din Liga Campionilor.

9 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Această victorie ne dă încredere pentru meciul cu Sevilla

Petrescu: Această victorie ne dă încredere pentru meciul cu Sevilla (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Victoria este foarte importantă pentru că dă mare încredere echipei pentru meciul cu Sevilla, din Liga Campionilor. Avem un program extraordinar de uşor în campionat şi sperăm să urcăm spre primele locuri. În prima repriză am stat foate bine în teren şi puteam marca 3-4 goluri, dar, este adevărat, puteam să şi primim. În repriza a doua, mi s-a spus că au fost două mari greşeli de arbitraj împotriva noastră: eliminarea lui Bordeanu şi o fază a lui Semedo, care a fost oprit dintr-o acţiune pe motiv de ofsaid", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a susţinut că formaţia Internaţional Curtea de Argeş nu va avea probleme cu evitarea retrogradării în cazul în care va continua să aibă aceeaşi evoluţie ca în meciul cu Unirea.

"Vreau să felicit echipa gazdă, care a jucat foarte bine în repriza a doua, şi sunt convins că nu vor avea probleme cu retrogradarea dacă vor juca în continuare la fel", a precizat antrenorul.

Campioana României, Unirea Urziceni, a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-0), în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci disputat, în deplasare, în etapa a XIV-a a Ligii I, ultima înaintea confruntării cu FC Sevilla, din grupa G a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici