Petrescu: Pentru Urziceni nu era important jocul prestat, ci rezultatul

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, după succesul obţinut de Unirea Urziceni, în deplasare, cu Farul Constanţa, scor 1-0, că pentru echipa sa nu a contat aşa de mult jocul prestat în acest meci, ci rezultatul obţinut în final, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Ştiam că va fi un meci greu şi că Farul va fi disperată pentru cele trei puncte. Ştiam şi că Dinamo câştigase, astfel că a fost o presiune în plus pentru noi. După lovitura în bara a Farului am controlat jocul, am avut şi noi o lovitură în bară. În repriza a doua am încercat să menţinem rezultatul şi să jucăm pe contraatac. Pentru noi nu era important jocul prestat, ci rezultatul. Poate că astăzi nu am jucat extraordinar, dar la acest meci conta rezultatul pentru noi. La cum se joacă, din trei în trei zile, este bine. Îmi era teamă fără Galamaz care s-a îmbolnăvit în ziua meciului, pentru că el jucase titlular în ultimii doi ani. Totuşi, Mehmedovici a demostrat că merită să joace", a punctat tehnicianul Unirii.

Petrescu consideră că în urma acestei vctorii se poate spune, în proporţie foarte mare, că echipa sa a obţinut un loc de cupă europeană în acest sezon: "Cred că 99 la sută suntem calificaţi în cupele europene, iar dacă cu CFR Cluj vom câştiga sau vom obţine măcar un punct, atunci 99 la sută vom termina pe podium. Pentru noi urmează un program infernal în care von întâlni toate formaţiile de top şi în urma acestor meciuri vom vedea cine suntem cu adevărat".

Antrenorul echipei ialomiţene a făcut o referie şi la faptul că fundaşul dinamovist Gabriel Tamaş nu a primit decât o etapă de suspendare după catronaşul roşu obţinut, în etapa a XXVIII-a , la meciul Dinamo - CFR Cluj (1-0). "De când m-am întors în România mi-am dorit ca arbitri români să fie roboţi şi să nu avem ce să le reproşăm. Dacă şi când ne conduc arbitri străini schimbăm regulamentul, când era clar că trebuia acordat două etape de suspendare, nu mai avem ce să mai spunem. Cred totuşi că titlul se va decide pe teren şi pentru noi este bine că vor fi arbitri din străinătate la meciurile noastre", a explicat Petrescu.

În ciuda faptul că a câştigat meciul contra echipei Farul, tehnicianul echipei din Urziceni a precizat că nu îşi doreşte ca gruparea constănţeană să retrogradeze în liga secundă la finalul sezonului: "Îmi doresc din tot sufletul ca Farul să se salveze de la retrogradare, este un oraş mare şi frumos. Îmi doresc să câştige toate meciurile pe care le mai are de jucat".

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, marţi, scor 1-0 (1-0), partida susţinută, în deplasare, în compania echipei Farul Constanţa, meci contând pentru runda a XXIX-a a Ligii I,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici