Petrolul a remizat, scor 1-1, cu Getafe, într-un meci amical

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul test pe care l-a susţinut, vineri, împotriva echipei spaniole CF Getafe, la Madrid, golul "galben-albaştrilor" fiind marcat de francezul Damien Boudjemaa, în minutul 18, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

103 afișări
Imaginea articolului Petrolul a remizat, scor 1-1, cu Getafe, într-un meci amical

Petrolul a remizat, scor 1-1, cu Getafe, într-un meci amical

Jucătorii pregătiţi de Cosmin Contra au deschis scorul, iar gazdele au reuşit să egaleze prin Jaime Gavilan, în minutul 39.

Tot în prima repriză, Dean Beţa, folosit fundaş central, s-a accidentat şi a părăsit terenul, însă problema sa medicală nu pare a fi una gravă.

Cosmin Contra a început partida cu următoarea formulă de echipă: Bornescu (Povilas '30) – Achim, Beţa (Mustivar '34), Benga, Guilherme – De Lucas, Romario – Priso, Fernandez, Boudjemaa – Camara.

La pauză, tehhnicianul ploieştenilor a apelat la Teixeria, în locul lui De Lucas, iar, din minutul 60, au mai intrat Pecanha, Alcenat, Albin şi Dore, aceştia schimbându-i pe Povilas, Priso, Boudjemaa şi Camara.

Delegaţia ploieşteană va pleca vineri seara din Madrid, urmând să ajungă în România după miezul nopţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici