Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I

Formaţia Petrolul Ploieşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

201 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I

Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost înscrise de Opriţa '40 şi Zerka '71 pentru Petrolul, respectiv Grozav '59 şi Ad. Cristea '89 (penalti) pentru U. Cluj.

1-0: La un corner de pe dreapta executat de Boudjemaa, Opriţa a reluat cu capul de la 10-11 metri în dreapta lui Bornescu;

1-1: Grozav, lansat de Cristea frontal, l-a driblat pe portarul Povilas şi a trimis mingea în plasă, ajutat şi de lipsa de precizie a goalkeeper-ului;

2-1: Zerka a înscris în primul său meci la Petrolul, cu reluare imparabilă de la 12 metri poziţie centrală, în dreapta lui Bornescu;

2-2: Centralul Augustus Constantin a acordat penalti pentru Universitatea Cluj după un henţ în careu al unui jucător al echipei Petrolul. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Adrian Cristea.

Petrolul Ploieşti: Povilas - Străuţ, Linares, Bikana, P. Stoica - Mustivar, Negru (Dina '67) - Opriţa, Boudjemaa, Hamza (Buhuşi '58) - Zerka (Tudor '77). Antrenor: Valeriu Răchită.

Universitatea Cluj: Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, Mendy (D. Popa '67) - Hoban, Păcurar (Tony '76) - Cristescu (Cojocnean '46), Ad. Cristea, Marinescu - Grozav. Antrenor: Emil Ursu.

Cartonaşe galbene: P. Stoica '27, Linares '38 / Cristescu '33

Arbitri: Augustus Constantin - Valentin Avram, Petruţa Iugulescu - Andrei Antonie.

Observatori: Paul Cazan, Ioan Mureşan.

La meci au asistat 1.486 spectatori, între care şi o galerie clujeană de 14 eleve însoţite de profesoara lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici