Petrolul şi Rapid, amendate de Comisia de Disciplină

Cluburile Petrolul Ploieşti şi Rapid au fost sancţionate cu 30.000, respectiv 20.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină pentru incidentele provocate de suporterii proprii la meciul direct, informează pentru MEDIAFAX, surse din cadrul LPF.

134 afișări
Imaginea articolului Petrolul şi Rapid, amendate de Comisia de Disciplină

Petrolul şi Rapid, sancţionate cu 30.000, respectiv 20.000 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Shutterstock)

Partida Rapid - Petrolul (scor 0-0) a fost întreruptă în trei rânduri, în minutele 7, 8 şi 51, galeria echipei Petrolul, amplasată la tribuna I, aruncând torţe şi petarde pe teren. De asemenea, suporterii echipei Rapid, de la peluză şi tribuna a II-a au aprins mai mute artificii şi fumigene şi au aruncat cu petarde în prima şi a doua repriză.

Tot în cadrul şedinţei de marţi, Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat cu două etape de suspendare şi 360 de lei penalitate sportivă pe antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, eliminat în partida cu Gloria Bistriţa (scor 1-1) după ce a şutat o minge înspre arbitrul asistent Octavian Şovre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici