Phelps şi-a cerut scuze, după ce News of the World a scris că a fumat canabis la o petrecere

Multiplul campion olimpic la nataţie, Michael Phelps, şi-a cerut scuze pentru comportamentul său "regretabil", după ce publicaţia News of the World a scris că sportivul american a fumat canabis la o petrecere.

8 afișări
Imaginea articolului Phelps şi-a cerut scuze, după ce News of the World a scris că a fumat canabis la o petrecere

Phelps şi-a cerut scuze, după ce News of the World a scris că a fumat canabis la o petrecere (Imagine: www.newsoftheworld.co.uk)

"Am avut o conduită regretabilă şi am greşit. Am 23 de ani şi, în ciuda reuşitelor mele în bazin, m-am comportat imatur şi necorespunzător. Conduita mea nu a fost cea pe care publicul o aşteaptă de la mine. De aceea, îmi pare rău. Le promit fanilor mei şi publicului că acest lucru nu se va mai întâmpla", a afirmat Phelps într-un comunicat dat publicităţii

Publicaţia News of the World a scris, în acest week-end, că Michael Phelps a fumat canabis la o petrecere ce a avut loc în data de 6 noiembrie 2008, prezentând şi o fotografie cu sportivul consumând stupefiantul.

Potrivit sursei citate, Phelps a apărut neanunţat la petrecerea unor studenţi de la universitatea South Carolina din oraşul Columbia. Sportivul venise în vizită la Jordan Matthews, o studentă cu care se întâlnea în secret. Phelps a consumat o cantitate mare de alcool şi atunci când un student i-a oferit canabis, nu a refuzat. "Se vedea că Michael mai fumase canabis. Ştia exact cum să procedeze", a explicat un participant la petrecere.

News of the World a menţionat că ajutoarele lui Michael Phelps au încercat să împiedice publicarea fotografiei de la petrecere, oferind "stimulente extraordinare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici