Pierderi de 39,5 milioane de euro pentru Juventus în şase luni

Juventus Torino a încheiat primul semestru al sezonului 2010/2011 cu un rezultat net negativ de 39,5 milioane de euro, a anunţat, luni, Consiliul de Administraţie al clubului, în criză sportivă după patru înfrângeri în şase meciuri din campionat, informează AFP.

4 afișări

Pe aceeaşi perioadă a sezonului precedent, Juventus a înregistrat profit de 14,2 milioane de euro.

Încasările, 88,8 milioane de euro, sunt în scădere cu 29 la sută, în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut (125 milioane de euro).

Participarea în Liga Europa 2010-2011, care aduce mai puţini bani decât Liga Campionilor, şi schimbarea gestionării drepturilor televizate, explică în parte această scădere.

Previziunile pentru finalul sezonului 2010-2011 arată o "pierdere semnificativă", însă clubul a asigurat că are "resursele financiare pentru a face faţă rezultatelor negative".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici