Pilotul Sophia Florsch se va întoarce pe circuitul de Formula 3, după ce a supravieţuit miraculos accidentului de anul trecut

Pilotul Sophia Florsch a condus din nou la mai mult de o sută de zile de când a suferit o fractură la coloana vertebrală. Accidentul său, extrem de violent, petrecut la Macao a îngrozit fanii automobilismului.

1073 afișări
Imaginea articolului Pilotul Sophia Florsch se va întoarce pe circuitul de Formula 3, după ce a supravieţuit miraculos accidentului de anul trecut

Pilotul Sophia Florsch se va întoarce pe circuit după accidentul grav suferit anul trecut

Sophia Florsch, 18 ani, se antrenează la Monza şi va evolua în 2019 la European F3 Masters, competiţie ce va începe în mai, la Hockenheim.

"Îţi dai seama cât de mult iubeşti ceva sau ai nevoie de ceva atunci când eşti aproape de a pierde acel lucru. Ultimele două zile au fost cele mai bune de până acum în 2019. Am urcat pentru prima dată din nou în maşină, aici, la Monza. În prima sesiune mi s-a făcut pielea de găină şi aveam un zâmbet larg. Nu am mai fost de ceva timp atât de fericită.

Acum ştiu de ce m-am pregătit din greu în ultimele două săptămâni. Sentimentul pe care îl am când conduc depăşeşte orice. Este viaţa mea şi sunt norocoasă că pot continua să îmi urmez visul. Totul este posibil datorită unor doctori şi asistente perfecţi şi oficialilor de la virajul 3 de la Macau. Voi, fanii, m-aţi motivat foarte mult şi m-aţi susţinut. Mulţumesc mult!", a scris pilotul pe Instagram.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici