Pîrvulescu: Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii din zona retrogradării, nu îi stă bine pe locul 12

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat că jucătorii, antrenorii şi conducătorii sunt condamnaţi să scoată echipa din zona retrogradării, precizând că acesteia nu "îi stă bine" pe locul 12 pe care a încheiat turul Ligii I.

70 afișări
Imaginea articolului Pîrvulescu: Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii din zona retrogradării, nu îi stă bine pe locul 12

Pîrvulescu: Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii din zona retrogradării, nu îi stă bine pe locul 12 (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii de pe locul pe care îl ocupă, nu îi stă bine echipei noastre pe 12. Suntem deasupra liniei, dar eu consider că suntem pe loc retrogradabil pentru că U. Cluj, Pandurii şi Gaz Metan au acelaşi număr de puncte. M-am bucurat că Edi Iordănescu nu a stat pe gânduri şi nu i-a fost frică să preia echipa. Şi el are mare încredere şi simte că sunt jucători de calitate la Târgu Jiu", a spus oficialul, conform site-ului grupării gorjene.

El a menţionat că în revenirea sa la conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a contat valoarea lotului. "Avem jucători deosebiţi la Pandurii, jucători de valoare şi de caracter, iar acest lucru a contat foarte mult pentru revenirea mea la Târgu Jiu. Îi cunosc foarte, foarte bine şi am mare încredere în ei şi în potenţialul lor. Sunt sigur că uşor, uşor echipa îşi va reveni. Deşi ştiu că ne aşteaptă un război infernal, cu jocuri dificile", a adăugat Pîrvulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici