Piţurcă: Dacă Steaua va reuşi să închege un prim "11" ar avea şanse de calificare, în Liga Europa

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă, că formaţia Steaua ar putea să treacă de echipa Twente în 16-imile de finală ale Ligii Europa dacă ar reuşi "să închege" un prim "11", deocamdată olandezii având prima şansă.

183 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Dacă Steaua va reuşi să închege un prim "11" ar avea şanse de calificare, în Liga Europa

Piţurcă: Dacă Steaua va reuşi să închege un prim "11" ar avea şanse de calificare, în Liga Europa (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Cantonamentele montane sunt binevenite pentru echipele româneşti. Această pregătire îi prinde foarte bine şi Stelei, dar depinde ce va urma. Steaua are şanse de calificare pentru că e clar că Twente nu mai e echipa de acum doi ani. Dar prima şansă tot ei o au. Dacă Steaua va reuşi să închege un prim «11» ar avea şanse de calificare. Steaua are nevoie de o perioadă de timp pentru a face un prim «11» cu care să se bată cu echipele mari", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă participă, sâmbătă, la evenimentul caritabil Sport, Generozitate, Speranţă. "A fost o reîntâlnire extraordinară şi ne-am propus să câştigăm ambele meciuri. La anii noştri au fost şi momente foarte bune. O echipă ca a Stelei se naşte o dată la 1000 de ani. Aş mai face astăzi cinci sau 10 minute în liga a treia sau a patra. Odată ce am câştigat Cupa Campionilor Europeni, e clar că am găsit metoda să ne păstrăm tinereţea", a afirmat el.

La eveniment a fost prezent şi Tudorel Stoica, care este reţinut în privinţa şanselor Stelei de a accede mai departe în Liga Europa. "Este uşor să visezi, dar mai e mult şi drumul e dificil. Mai întâi să treacă de Twente şi api o să vorbim de Schalke". "Sper că nu o să îmbătrânim niciodată în inimile suporterilor, pentru că noi ne simţim tineri. Noi am rămas cu dorinţa de a face spectacol şi de a nu pierde", a mai spus fostul fotbalist.

La turneul din Sala Polivalentă, transmis în direct de Sport.ro, participă echipa "Generaţiei de aur", cea a Stelei '86 şi selecţionatele artiştilor şi jurnaliştilor. Fondurile încasate cu această ocazie vor fi donate familiei Rotariu pentru a fi folosite la următoarele operaţii de care are nevoie Kassandra.

Micuţa Kassandra suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce a fost maltratată de către bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a bătut-o până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.

Nu este primul meci de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri inimaginabile până să fie adoptată şi prin nenumărate operaţii după aceea, dar încasările nu au fost la fel de mari ca ajutorul de care fetiţa are nevoie pentru a se putea bucura de frumuseţile copilăriei precum alţi micuţi de vârsta ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici