Piţurcă: Eu sunt Victor Piţurcă, să nu uitaţi asta şi nu merit un asemenea tratament

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, în conferinţa de presă ce a urmat partidei cu Austria, scor 1-2, că nu merită să i se ceară demisia după ce a calificat echipele naţionale de tineret şi seniori ale României la trei turnee finale.

22 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Eu sunt Victor Piţurcă, să nu uitaţi asta şi nu merit un asemenea tratament

Piţurcă: Eu sunt Victor Piţurcă, să nu uitaţi asta şi nu merit un asemenea tratament

"Vom vedea dacă mai sunt şanse matematice, pentru că aşa este stipulat în contractul meu. Nu am niciun obiectiv personal, am un contract cu FRF. În orice caz vreau să spun că nu îmi dau demisia, pentru că nu sunt la cheremul nimănui. Nu poate nimeni să mă facă să îmi dau demisia. Toată mass-media şi suporterii care au interesul, nu s-au comportat normal faţă de un antrenor care a obţinut o calificare după opt ani, iar eu sunt Victor Piţurcă, să nu uitaţi asta. Eu am jucat patru-cinci finale la cel mai înalt nivel, am calificat echipe ale României de trei ori şi nu cred că merit un asemenea tratament. Toată atmosfera, minciunile din presă, au afectat foarte tare jucătorii, iar concentrarea de la acest nivel a lipsit. Astfel se explică aceste greşeli copilăreşti", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a afirmat că se aştepta la o înfrângere în partida cu Austria. "Am ştiut şi la începutul campaniei şi înaintea meciului cu Lituania că nu este în regulă şi aşa a fost şi acum. Nu sunt mulţumit de cum am jucat şi de fapt mă şi aşteptam să pierdem acest joc, dar nu într-o asemenea manieră. Să marcăm primii şi să primim goluri ca în curtea şcolii. Nu pot decât să îi felicit pe jucătorii mei, în afară de fazele în care am primit golurile. Au încercat să îşi facă datoria, au încercat şi au dat tot ce au putut în teren", a subliniat Piţurcă.

Reprezentativa României a pierdut, miercuri, în deplasare, scor 1-2 (1-2), meciul susţinut în compania selecţionatei Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, înregistrând a treia înfrângere în cinci meciuri disputate în grupa a 7-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici