Piţurcă: Georgia se aseamănă cu Serbia ca stil de joc

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că naţionala Georgiei, pe care România o va întâlni în meciul amical de miercuri, se aseamănă ca stil de joc cu Serbia, adversara "tricolorilor" din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Georgia se aseamănă cu Serbia ca stil de joc

Piţurcă: Georgia se aseamănă cu Serbia ca stil de joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Acest meci cu Georgia este ultimul din acest an, dar, din păcate, momentul nu este unul bun pentru naţională, pentru că sunt multe accidentări. Jucători importanţi lipsesc, chiar ieri s-au accidentat câţiva: e vorba de Codrea şi Mureşan, dar asta este situaţia, sper ca după acest joc să câştigăm ceva. Sunt câţiva debutanţi în lot, veniţi de la tineret, care miercuri sper că vor intra pe teren şi vor confirma. Mi-aş fi dorit să jucăm cu Italia sau Germania, dar şi Georgia este un adversar puternic. Primul nostru adversar de anul viitor, Serbia, se aseamănă ca stil de joc cu Georgia, păstrând însă proporţiile. Georgia are jucători tineri, puternici, cu tehnică bună", a afirmat Piţurcă.

Piţurcă a menţionat că la meciul amical de miercuri este interesat atât de jocul echipei, cât şi de rezultat.

Partida România - Georgia va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici