Piţurcă: Mulţi dintre conducătorii noştri ştiu înainte de delegare de cine vor fi arbitraţi

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost dezamăgit de arbitrajul lui Cristian Balaj la meciul cu Dinamo din Liga I şi că mulţi dintre conducătorii de cluburi ştiu de cine vor fi arbitraţi încă înainte de delegările CCA.

11 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Mulţi dintre conducătorii noştri ştiu înainte de delegare de cine vor fi arbitraţi

Piţurcă: Mulţi dintre conducătorii noştri ştiu înainte de delegare de cine vor fi arbitraţi (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Mulţi dintre conducătorii noştri ştiu înainte de delegare de cine vor fi arbitraţi. M-a dezamăgit Balaj la meciul cu Dinamo. A părut marcat că a arbitrat în Ştefan cel Mare. Nu se poate să nu dai penalti şi eliminare la faza cu Ologu, nu se poate să fii păcălit atât de uşor de căderea lui Alexe, care nu mai avea nicio şansă la minge. Numai la noi în România la cea mai mică atingere se fluieră. M-au dezamăgit maimuţărerile lui Torje, iar el nu a luat nicio decizie. La pauză i-am spus că am avut noi penalti şi eliminare, nu ei. Nu vreau să intru în polemici cu cei de la Dinamo. Ioan Andone şi Cristi Borcea îmi sunt prieteni. Cine are gura mai mare şi face scandal, aceia au avantaj", a spus Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a precizat că, împreună cu fotbaliştii săi, a ajuns la concluzia că evoluţia echipei a fost mulţumitoare în meciurile cu Dinamo (din Cupa României, scor 4-2 pentru dinamovişti după penaltiuri, şi din etapa a XV-a a Ligii I, scor 2-2), însă are încredere că jocul formaţiei se va îmbunătăţi în viitor.

"Am avut azi o şedinţă cu jucătorii, după meciurile cu Dinamo, una sumară, şi am ajuns la concluzia că am făcut un joc bun. Ne-am descurcat bine pe faza ofensivă, nu le-am dat spaţii, doar prin nişte contraatacuri, însă am primit prea uşor golurile. Jocul a fost unul de calitate, însă am încredere că în viitor vom juca mult mai bine. De acum gândul nostru este la meciul cu Gloria, o echipă aflată la retrogradare şi care va veni cu siguranţă după puncte. Trebuie să avem o concentrare bună, chiar dacă în ultimele două jocuri de pe teren propriu am jucat bine, din păcate le-am pierdut pe ambele", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a adăugat că îl bucură revenirea lui Florin Costea. "Mă bucură revenirea lui Florin Costea. A intrat destul de bine în joc. A reuşit pasa de gol. S-a văzut calitatea în acea fază, a mai încercat câteva driblinguri şi chiar un şut. Nu este la parametrii fizici normali, dar va intra în fiecare final de joc, pentru a căpăta încredere şi sper să-l avem apt sută la sută în retur. Mă bucur de dubla lui Alex (n.r - fiul său, Alex Piţurcă). Nu l-am folosit în Cupă, pentru că avea nevoie să stea un meci. Trebuia să-şi încarce bateriile şi nici psihic nu stătea prea bine. Sper să-şi intre în mână şi să ne ajute de acum înainte", a mai spus managerul general al Universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici