Piţurcă: Trebuia să primesc un milion de euro din transferul lui Rădoi

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că ar fi trebuit să primească un milion de euro din transferul mijlocaşului Mirel Rădoi de la Steaua la formaţia saudită Al Hilal.

16 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Trebuia să primesc un milion de euro din transferul lui Rădoi

Piţurcă: Trebuia să primesc un milion de euro din transferul lui Rădoi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Să vă spun un secret acum. Am o hârtie semnată şi de clubul Steaua şi de Gigi Becali şi de Extensiv Craiova în care se spune că atunci când Rădoi se transferă eu trebuie să primesc un milion de euro. Îmi pare rău că nu o am aici să v-o arăt, dar o am acasă. I-am zis eu vreodată lui Gigi că are să-mi dea un milion de euro? Poate să-l întrebe oricine", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici