Platini vrea toleranţă zero contra rasismului

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, marţi, în cadrul primei zile a reuniunii Comitetului Executiv al forului european de la Bucureşti, că doreşte "toleranţă zero" împotriva comportamentelor rasiste în timpul partidelor de fotbal.

22 afișări
Imaginea articolului Platini vrea toleranţă zero contra rasismului

Platini vrea toleranţă zero contra rasismului (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele UEFA a propus ca o acţiune puternică şi decisivă să fie luată în conformitate cu legea 5 a regulamentului de joc, să existe o «toleranţă zero», permiţând arbitrului să suspende un meci din cauza interferenţelor din afară", se precizează în comunicatul UEFA.

Comitetul Executiv va examina efectele practice ale aplicării acestui regulament, în cadrul următoarei reuniuni ce va avea loc la Vilnius, între 1 şi 2 iulie.

Comitetul Executiv al UEFA, întrunit pentru două zile la Bucureşti, a decis să acorde României organizarea turneului final al Campionatului European under-19, ediţia 2010 - 2011, şi Italiei găzduirea turneul final al Euro-2011 under-19 la feminin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici