Plecări pe bandă rulantă de la Steaua: Alţi doi jucători ai Stelei şi-au reziliat contractele cu formaţia "roş-albastră"

După Ciprian Marica, alţi doi jucători ai Stelei şi-au reziliat contractele cu formaţia finanţată de George Becali.

1268 afișări
Imaginea articolului Plecări pe bandă rulantă de la Steaua: Alţi doi jucători ai Stelei şi-au reziliat contractele cu formaţia "roş-albastră"

Steaua

Fotbaliştii Cornel Râpă şi Paul Pîrvulescu şi-au reziliat, marţi, contractele cu FC Steaua Bucureşti, potrivit DigiSport.

Râpă (26 de ani) mai avea contract cu Steaua până în vara anului 2017, iar Pîrvulescu (27 de ani) până în iarna acestui an.

Cornel Râpă a ajuns la Steaua în iarna anului 2013. Fundaşul dreapta a câştigat 4 titluri de campion, 3 cu Steaua şi unul cu Oţelul Galaţi, dar şi o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României. Râpă a bifat 25 de apariţii în toate competiţiile pentru echipa bucureşteană în acest sezon, a marcat un gol şi a oferit două pase de gol.

Paul Pîrvulescu a fost transferat de Steaua în 2012, de la Gaz Metan Mediaş. În ultima jumătate de an, fundaşul stânga a evoluat pentru ASA Târgu Mureş, iar în trecut a mai fost împrumutat la FC Volutari şi Viitorul Constanţa. Pîrvulescu a jucat 13 meciuri pentru ASA în acest sezon, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici