Pochettino, hotărât să construiască o relaţie strânsă cu fanii lui Chelsea

  • Antrenorul lui Chelsea, Mauricio Pochettino, vrea să construiască o legătură strânsă cu suporterii.
  • Argentinianul a declarat că este normal ca fanii lui Chelsea să fie sceptici, având în vedere că a antrenat la rivala Tottenham, dar este convins că această încredere se va construi în timp.
68 afișări
Imaginea articolului Pochettino, hotărât să construiască o relaţie strânsă cu fanii lui Chelsea

Antrenorul lui Chelsea, Mauricio Pochettino. Foto: Hepta/Mediafax Foto

Pochettino a condus Spurs până în finala Ligii Campionilor din 2019 şi a transformat-o în candidată la titlu în Premier League, deoarece a terminat în primele patru locuri timp de patru sezoane consecutive, înainte de a fi concediat în 2019. Chelsea l-a numit în luna mai a anului trecut, notează Reuters.

"Trebuie să convingi", a declarat după victoria de joi, 4-3, pe teren propriu cu Manchester United.

"Am spus de la început că vreau să construiesc o relaţie autentică, nu să pup insigna sau să fac prostii pe linia de tuşă pentru a câştiga simpatia fanilor", a arătat antrenorul.

Chelsea se află pe locul 10, iar duminică va primi vizita ultimei clasate, Sheffield United.

"Nu sunt aici pentru a fi un populist sau un ipocrit şi a spune oh, iubesc fanii, pentru că ştiu, întotdeauna este vorba despre timpul de a construi această relaţie", a mai spus Pochettino

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici