Poli Iaşi - FCSB 1-3 – Bucureştenii au 11 puncte avans în clasament

Lidera Superligii, FCSB, a închis anul 2023 cu o victorie în deplasare şi cu un avans de minim 8 puncte în fruntea clasamentului, după ce a învins pe Poli Iaşi, scor 1-3 (1-2), în etapa cu numărul 21.

296 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - FCSB 1-3 – Bucureştenii au 11 puncte avans în clasament

Băluţă a revenit cu gol, marcând pentru prima dată în meci în minutul 16. Moldovenii au egalat în minutul 26, la capătul unei faze ofensive poziţionale, Robert Ion şutând din prima, din interiorul careului, mingea primită de la Roman.

Sabayoa l-a faultat apoi pe Coman în careu, în minutul 30, iar acelaşi Coman a transformat lovitura de penalitate.

Gafa cu repetiţie a lui Sabayoa, care l-a faultat şi pe Olaru în careu, în minutul 83, i-a dat şansa lui Coman să transforme din nou şi să ajungă la 9 goluri în clasamentul golgheterilor.

FCSB a ajuns astfel la 44 de puncte, cu 11 mai mult decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi ocupă locul 14, cu 23 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici