Poli Iaşi nu poate conta pe patru jucători pentru partida cu Gaz Metan

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că pentru partida de sâmbătă, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Ionuţ Popa nu va putea conta pe patru jucători.

29 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi nu poate conta pe patru jucători pentru partida cu Gaz Metan

Poli Iaşi nu poate conta pe patru jucători pentru partida cu Gaz Metan

"Pentru partida cu Gaz Metan, nu vor face parte din lot  Andrej Pecnik şi Stojan Ignatov, care sunt accidentaţi. În plus, Romulus Miclea are şanse minime de a juca sâmbătă, incert fiind şi Ionuţ Stancu. Aceştia din urmă au fost incluşi în lotul care a plecat astăzi dimineaţă (n.r. - joi) spre Mediaş. Am ales ca jucătorii să plece cu două zile înainte pentru a diminua oboseala acumulată pe
drum", a afirmat Sorin Boca.

Referitor la partida cu Gaz Metan Mediaş, Boca a spus că speră într-o mobilizare a jucătorilor pentru obţinerea unui rezultat bun. "Pentru noi, toate partidele au devenit foarte importante, pentru simplul fapt că trebuie neapărat să obţinem puncte. Jucăm în următoarele etape în compania echipelor situate în partea a doua a clasamentului şi cu atât mai mult avem nevoie de rezultate bune. Nu mai există formaţii slabe, dar care, zic eu, pot fi învinse. Principala noastră preocupare este mobilizarea jucătorilor şi dacă vom reuşi acest lucru, putem spera într-un rezultat pozitiv la Mediaş, ceea ce ar putea duce la schimbarea situaţiei în care se află echipa noastră", a precizat Sorin Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici