Poli Iaşi – U Craiova 1948 1-1. Oltenii rămân fără victorie în ultimele 4 meciuri

Poli Iaşi şi U Craiova 1948 au remizat duminică, scor 1-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Superligii la fotbal masculin, oaspeţii egalând în minutele de prelungiri ale meciului, cu un şut de la mare distanţă al nigerianului Jibril Ibrahim.

71 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi – U Craiova 1948 1-1. Oltenii rămân fără victorie în ultimele 4 meciuri

FC Politehnica Iasi, Facebook

Gazdele au deschis scorul repede, în minutul 12, prin Alin Roman, care a şutat de la 30 de metri.

Oltenii au egalat la scurt timp după aceea, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside.

În minutul 78, elveţianul oaspeţilor, Leo Lacroix, a fost eliminat din joc pentru cumul de cartonaşe galbene.

Golul egalizator a venit din picorul lui Ibrahim, în primul minut suplimentar de joc, nigerianul aflându-se la prima sa reuşită din sezon.

Gazdele au mai avut o ocazie mare de a câştiga meciul în minutul 90+7, dar Machioni a şutat neglijent din voleu, mingea primită în faţa porţii de la Vojtus.

Poli Iaşi acumulează 15 puncte, după 13 meciuri şi e momentan pe locul 9 în clasament, în timp ce U Craiova 1948 e pe locul 11, ajungând la al 4-lea meci fără victorie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici