Poli Ştiinţa Timişoara a debutat cu victorie în 2008

Formaţia Poli Ştiinţa Timişoara a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, în primul meci oficial din 2008, în etapa a XX-a a Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara a debutat cu victorie în 2008

Poli Ştiinţa Timişoara a debutat cu victorie în 2008, în Liga I (Sursa: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Gigel Bucur '25, Abiodun Agunbiade '50 şi Balazs Borbely '65 pentru Poli Ştiinţa, respectiv Alexandru Piţurcă '68 pentru Pandurii Târgu Jiu.

Poli Ştiinţa a deschis scorul în minutul 25, când la o lovitură liberă de pe dreapta executată de Karamyan, portarul gazdelor, Mingote, a respins greşit, mingea a ajuns la Gigel Bucur, iar acesta a înscris cu dreptul de la 12 metri la colţul scurt.

În minutul 32, spaniolul Arrieta a înscris pentru Pandurii, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Oaspeţii au mărit diferenţa de pe tabela de marcaj în minutul 50, când Abiodun, demarcat bine, a primit o pasă de la Borbely, l-a driblat pe portar şi a înscris în poarta goală.

Pentru Poli Ştiinţa Timişoara a marcat şi Borbely, în minutul 65, cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Pandurii a redus diferenţa în minutul 68, când Arrieta a pasat în faţa porţii oaspeţilor, iar Alexandru Piţurcă a reluat în plasă.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă de Aurel Bogaciu, ajutat de asistenţii Ion Marodin şi Marius Stănescu şi de rezerva Sebastian Colţescu. Observatori au fost Gheorghe Nedelescu şi Rodion Cămătaru.

La meci au asistat aproximativ 9.500 de spectatori. Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria tatălui lui Cosmin Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici