Poli Ştiinţa Timişoara - Fiorentina, scor 1-1

Formaţia Poli Ştiinţa Timişoara şi-a prezentat lotul într-un meci amical cu Fiorentina, echipă la care este legitimat Adrian Mutu, disputat, duminică, pe stadionul Dan Păltinişanu, încheiat la egalitate, scor 1-1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Poli Ştiinţa Timişoara - Fiorentina, scor 1-1

Poli Ştiinţa Timişoara - Fiorentina, scor 1-1

Fiorentina a deschis scorul prin Massimo Gobbi, în minutul 6, care a marcat cu latul de la şase metri, după o centrare de pe stânga.

Mihăiţă Pleşan a restabilit egalitatea în minutul 81, cu un şut din careul mic, după o centrare a lui Dare Vrsici şi o nesincronizare a fundaşilor italieni.

Cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, toţi jucătorii de la Poli Ştiinţa Timişoara au fost prezentaţi celor aproximativ 6.000 de spectatori prezenţi pe stadionul Dan Păltinişanu. Fiecare fotbalist a aruncat în tribune câte o minge şi un tricou. Prezentarea jucătorilor a fost urmată de un foc de artificii realizat chiar pe teren, cu ajutorul mai multor "vulcani".

Atacantul Ionel Ganea a purtat banderola de căpitan, deşi în teren a fost şi căpitanul din sezonul trecut al formaţiei bănăţene, Dan Alexa.

În minutul 30, arbitrul a întrerupt meciul timp de un minut pentru ca jucătorii să se poată hidrata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici