Popa: Bâlbă este lipsit de minte

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, joi, că jucătorul Ionuţ Bâlbă este "un om lipsit de minte" după ce fotbalistul a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, de o brigadă a Poliţiei Rutiere Iaşi.

16 afișări
Imaginea articolului Popa: Bâlbă este lipsit de minte

Popa: Bâlbă este lipsit de minte (Imagine: Mediafax Foto)

"Am auzit şi eu de Bâlbă. Ce pot să mai zic? Adică eu îi iau apărarea de atâtea ori şi îmi pun obrazul pentru el şi el iar greşeşte. Mai poţi spune ceva despre un asemenea om? Bâlbă este un om lipsit de minte! Pentru că unul normal n-ar face aceeaşi greşeală de mai multe ori", a spus Popa.

La rândul său, preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a precizat că Ionuţ Bâlbă va suporta rigorile legii, iar pe plan sportiv i se vor aplica măsurile prevăzute în Regulamentul de Ordine Internă a clubului: "Bâlbă este cetăţean al României şi este obligat să respecte legile ţării. Dacă a greşit, să plătească! Aşa este normal. Pe plan sportiv, noi îi vom aplica regulamentul. Nu se poate ca cineva să-şi bată joc de imaginea clubului nostru! Adică noi facem atâtea pentru el şi el îşi bate joc?! Tocmai îi luasem un bilet de avion să plece la Timişoara şi pe urmă în Serbia pentru a merge la o clinică medicală pentru a-şi rezolva problema medicală pe care o are. Şi el uite ce face! Un om normal învaţă din greşeli, dar el... Ce pot să mai spun? Va plăti pentru greşeala făcută", a menţionat Boca.

Atacantul formaţiei Politehnica Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma unui control de rutină efectuat de o brigadă a Poliţiei Rutiere Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici