Portarul Alexandru Iatan a decedat la un antrenament

Portarul Alexandru Iatan, în vârstă de 19 ani, a decedat, miercuri după-amiază, în timpul unui antrenament cu echipa Dunărea Giurgiu, la care fusese împrumutat în această săptămână, de la Astra Ploieşti.

248 afișări
Imaginea articolului Portarul Alexandru Iatan a decedat la un antrenament

Portarul Alexandru Iatan a decedat la un antrenament (Imagine: Mediafax Foto)

"A plonjat, a apărat balonul, s-a ridicat după a doua minge şutată, a mai sărit de două ori în poartă şi după aia s-a prăbuşit. Era un copil talentat, noi doream să-l folosim, să apere meci de meci", a declarat antrenorul Marin Barbu la GSP TV.

Tehnicianul formaţiei Dunărea Giurgiu a precizat că Iatan a fost lovit în stomac de o minge şutată în timp ce jucătorii exersau loviturile de la 11 metri.

Cauzele decesului lui Alexandru Iatan încă nu sunt cunoscute.

Răchită: M-a şocat decesul lui Iatan, cred că ar fi ajuns un portar mare

Valeriu Răchită, antrenorul care l-a promovat la echipa FC Ploieşti pe portarul Alexandru Iatan, decedat, miercuri, la un antrenament al formaţiei Dunărea Giurgiu, s-a declarat stupefiat de vestea morţii jucătorului.

"Nu-mi vine să cred, sunt şocat de soarta acestui copil! Acum 2 ani, când am pornit la drum din Divizia C, l-am chemat în cantonament la Predeal. Când am văzut ce calităţi avea, mi-am zis că nu avem voie să pierdem un asemenea talent. Ce pot să mai spun? Şocul veştii este prea mare! Pe lângă talent, a dat dovadă şi de caracter. Făcea naveta dintr-o comună de lângă Olteniţa. Îi permiteam să mai întârzie, pentru că vedeam câte eforturi face. Cred că ar fi ajuns un portar mare, acum tot ce mai putem face este să ne aducem aminte de el... Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Răchită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici