Portarul Andrade va semna un contract valabil trei sezoane cu Rapid

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că portarul brazilian cu cetăţenie portugheză Elinton Sanchotene Andrade a ajuns în cantonamentul din Elveţia, iar în zilele următoare va semna un contract valabil trei sezoane cu gruparea giuleşteană.

1 afișare

"Andrade a ajuns aici (n.r. - Elveţia), s-a alăturat lotului, iar în această după-amiază va face primul antrenament cu echipa. Am discutat cu el, dar deocamdată nu am semnat contractul. Sigur va rămâne şi va semna pe trei ani", a spus Moldovan.

Oficialul rapidist a menţionat că portarul reprezintă o achiziţie bună pentru echipa pregătită de Cristiano Bergodi. "Eu spun că am făcut o afacere bună aducându-l. L-am văzut pe video, mai rămâne să îl urmărim şi la antrenament. E un bun înlocuitor pentru Edel, şi cred că va fi portarul numărul doi al echipei, adică rezerva lui Dani Coman. Dar înainte să vorbim despre asta e mai bine să-l vedem la treabă", a adăugat Viorel Moldovan.

Andrade are 28 de ani a mai evoluat până acum la Centro de Futebol Zico (1998-2000), Clube de Regatas Flamengo (2003), Rio Claro FC (2003), Bangu Atlético Clube (2004), Fluminense FC (2004), Clube de Regatas Vasco da Gama (2005) şi Ascoli Calcio (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici