Portarul de la Inter Milano, Julio Cesar, a avut un accident rutier

Portarul brazilain Julio Cesar, legitimat la gruparea Inter Milano, la care joacă şi internaţionalul român Cristian Chivu, a suferit, duminică, un accidentat rutier minor, la Milano, în timp ce se afla la volanul maşinii personale, dar a scăpat doar cu nişte contuzii.

99 afișări
Imaginea articolului Portarul de la Inter Milano, Julio Cesar, a avut un accident rutier

Portarul de la Inter Milano, Julio Cesar, a avut un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Corriere dello Sport, din cauza acestui accident portarul brazilian nu a participat la şedinţa de pregătire a formaţiei milaneze de luni, riscând chiar să piardă meciul tur din optimile Ligii Campionilor cu Chelsea Londra, de miercuri.

"Julio Cesar ar putea pierde duelul cu Chelsea. Portar Interului a fost implicată duminică noapte într-un accident cu maşina sa, Lamborghini, în apropiere de stadionul San Siro. Julio Cesar a suferit o serie de contuzii la faţă, dar este bine. Brazilianul a venit luni la centru de pregătire al echipei, dar a fost sfătuit să nu se antreneze", notează publicaţia italiană.

Potrivit site-ul oficial al clubului Inter, Julio Cesar a fost singurul jucător care a absentat de la şedinţa de luni condusă de Jose Mourinho, fundaşii Cristian Chivu, Marco Materazzi şi Davide Santon, care se află în perioada de recuperare după unele accidentări, efectuând antrenamente separat de resul grupului.

Partida Internazionale Milano - Chelsea Londra, din maşa tur a optimilor Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici