Portugalia s-a calificat în optimile Cupei Mondiale, Coasta de Fildeş eliminată

Reprezentativa Portugaliei s-a alăturat Braziliei şi a acces în optimile Cupei Mondiale, în timp ce naţionalele Coastei de Fildeş şi Coreei de Nord au fost eliminate, după meciurile disputate, vineri, în ultima etapă a grupei H.

24 afișări
Imaginea articolului Portugalia s-a calificat în optimile Cupei Mondiale, Coasta de Fildeş eliminată

Portugalia - Brazilia, scor 0-0, în ultima etapă a grupei G a CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brazilia şi Portugalia au remizat, scor 0-0, în timp ce Coasta de Fildeş a învins Coreea de Nord, scor 3-0.

Brazilia a acumulat şapte puncte şi a terminat grupa G pe primul loc, în timp ce Portugalia, cu cinci puncte a terminat a doua.

Cartonaşe galbene: Duda '25, Tiago '31, Pepe '40, Coentrao '45 / L.Fabiano '15, Juan '25, Felipe Melo '43

Partida a fost arbitrată de centralul Benito Archundia (Mexic), ajutat de asistenţii Hector Vergara (Canada) şi Marvin Torrentera (Mexic), arbitru de rezervă fiind Peter O Leary (Noua Zeelandă).

Jucătorul meciului a fost desemnat Cristiano Ronaldo (Portugalia).

Coasta de Fildeş, locul trei cu patru puncte, şi Coreea de Nord, locul patru, fără niciun punct, au fost eliminate.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Yaya Toure '14, Romaric '20 şi Salomon Kalou '82.

Cartonaşe galbene: -

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Spania, avându-l la centru pe Alberto Undiano Mallenco, ajutat de asistenţii Fermin Martinez şi Juan Carlos Yuste Jimenez. Rezervă a fost Massimo Busacca (Elveţia).

Jucătorul meciului a fost desemnat atacantul ivorian Didier Drogba.

În optimi, Brazilia va juca în compania ocupantei locului doi din grupa H, iar Portugalia va întâlni echipa de pe prima poziţie din grupa H.

În grupa H sunt programate, de la 21.30, partidele Chile - Spania şi Elveţia - Honduras.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici