Portughezul Augusto Inacio este noul antrenor al FC Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă seară, la Sport.ro, că fostul internaţional portughez Augusto Soares Inacio, în vârstă de 56 de ani, este noul antrenor al echipei vasluiene.

656 afișări
Imaginea articolului Portughezul Augusto Inacio este noul antrenor al FC Vaslui

Portughezul Augusto Inacio este noul antrenor al FC Vaslui (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Augusto Inacio este noul antrenor. Am primit recomandări, e foarte important că am colaborat şi cu domnul Marcel Popescu la această alegere. Au fost mai multe opţiunu şi ne-am oprit la aceasta, care este finalizată", a spus Porumboiu, care a precizat că Soares Inacio nu are un obiectiv anume propus la FC Vaslui.

Adrian Porumboiu a mai afirmat, la Gsp TV, că Augusto Inacio este un tehnician foarte bine pregătit. "E foarte bine pregătit, ştie că avem un lot valoros. Ne-a urmărit la meciul cu Sporting. A contat faptul că aveam nevoie de o personalitate în vestiar. Am strâns multe date despre el, e un antrenor care ştie carte şi ştie meserie. El va stăpâni vestiarul", a explicat finanţatorul FC Vaslui.

Inacio va fi ajutat la FC Vaslui de fostul director sportiv al FC Rapid, Ciprian Panait. "E bine să precizăm că sunt asistentul domnului Inacio. (...) Dacă va exista posibilitatea sigur că mâine vom fi în avion spre Antalya", a declarat Panait tot la Gsp TV, menţionând că a avut acceptul acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a discuta cu Porumboiu.

Agusto Inacio, selecţionat de 25 de ori în naţionala Portugaliei în perioada 1976-1986, a evoluat la echipele Sporting Lisabona (1975-1982) şi FC Porto (1982-1989).

Portughezul a antrenat mai multe formaţii, între care şi Sporting (1999-2001, Al-Ahli (2004) şi, ultima dată Leixoes (2010-2011).

Adrian Porumboiu a anunţat, vineri, rezilierea contractului cu tehnicianul Viorel Hizo.

În vârstă de 64 de ani, antrenorul Viorel Hizo a preluat formaţia FC Vaslui în luna octombrie a anului 2010, înlocuindu-l pe spaniolul Lopez Caro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici