Portughezul Maniche şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Atletico Madrid

Mijlocaşul portughez Maniche şi Atletico Madrid au reziliat pe cale amiabilă contractul dintre cele două părţi, valabil până la finalul acestui sezon, a anunţat, marţi, gruparea spaniolă, informează AFP.

1 afișare

"Maniche este liber să-şi găsească altă echipă", se arată pe site-ul oficial al clubului Atletico.

Maniche fusese temporar exclus din lot, împreună cu fundaşul elen Giorgios Seitaridis, cei doi fiind sancţionaţi astfel deoarece nu au asistat la meciul pe care Atletico l-a disputat, la sfârşitul lunii aprilie, pe stadionul Vicente-Calderon, cu formaţia Sporting Gijon, în campionatul Spaniei. Cei doi jucători, chiar dacă nu au fost convocaţi pentru meciul respectiv, erau obligaţi, conform regulamentului de ordine interioară, să asiste la partida câştigată de formaţia lor cu scorul de 3-1.

Maniche (31 de ani) are 52 de selecţii în naţionala Portugaliei. El a fost transferat în 2006, de la Chelsea, dar nu a reuşit să se impună la Atletico.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici