Porumboiu: Câştigarea Cupei României nu ar fi istorie doar pentru FC Vaslui ci şi pentru Moldova

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, consideră că prin câştigarea Cupei României de către echipa sa nu s-ar scrie istorie doar pentru Vaslui, ci şi pentru Moldova, în condiţiile în care, până acum, nicio echipă din această regiune nu a obţinut vreun trofeu.

14 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Câştigarea Cupei României nu ar fi istorie doar pentru FC Vaslui ci şi pentru Moldova

Porumboiu: Câştigarea Cupei nu ar fi istorie doar pentru FC Vaslui ci şi pentru Moldova (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Câştigarea cupei nu ar fi istorie doar pentru Vaslui, ci şi pentru Moldova. Sună frumos clasarea noastră pe primul loc pe Moldova în această ediţie de campionat, dar nu e suficient. Lăcătuş trebuie să lucreze la mobilizarea echipei, a jucătorilor. Este greu de crezut că se ştie dinainte învingătoarea. Acum se joacă cu trofeul pe masă", a declarat, luni, Adrian Porumboiu.

Finanţatorul grupării vasluiene este convins că arbitrajul din finala de miercuri, cu CFR Cluj, va fi unul corect, în condiţiile în care la centru va fi Alexandru Diaconu. "Cu Diaconu la centru, eu cred că va fi un arbitraj corect. El şi cu Avram sunt cei mai buni acum la nivelul Ligii I şi nu sunt din cei care au făcut măgării. De aceea, nu am emoţii că se va întâmpla vreo nenorocire în finală. Ar fi culmea!", a mai spus Porumboiu.

FC Vaslui va întâlni, miercuri, la Iaşi, în finala Cupei României, pe CFR Cluj, meci ce va începe la ora 21.00 şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici