Porumboiu: Nu pot să fiu entuziasmat, ştiind ce puncte am pierdut cu Unirea, Bistriţa, Craiova...

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă, că terminarea campionatului pe locul trei nu îl poate entuziasma, deoarece formaţia vasluiană a pierdut puncte importante în meciurile cu Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova.

14 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Nu pot să fiu entuziasmat, ştiind ce puncte am pierdut cu Unirea, Bistriţa, Craiova...

Porumboiu: Nu pot să fiu entuziasmat, ştiind ce puncte am pierdut cu Unirea, Bistriţa, Craiova... (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este bine cum s-a încheiat, însă nu foarte bine, la valoarea lotului. Doar Cupa mai poate salva ceva. Calificarea în play-off nu înseamnă nimic dacă nu mergi şi în grupe, este ca şi cum te-ai apropia de ceva şi când ai ajuns îţi fuge din faţă. Este o perfomanţă locul trei, dar ţinând cont ce meciuri am pierdut, puteam câştiga la pas campionatul. Echipele din fruntea campionatului n-au nimic în plus faţă de noi. Nu pot să fiu entuziasmat ştiind pe lângă ce puncte am trecut cu Unirea (scor 1-1), Bistriţa (0-1), Craiova (0-1)... Faceţi un calcul să vedeţi unde eram cu cele opt puncte pierdute", a spus Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, şi a terminat sezonul pe locul trei în clasament, care îi asigură participarea în play-off-ul Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici