Porumboiu: Sânmărtean, Milisavljevici şi Milanov au fost contactaţi de oficiali de la Rapid

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi seară, că jucătorii Lucian Sânmărtean, Nemanja Milisavljevici şi Jivko Milanov au fost sunaţi de către oficiali ai Rapidului, înaintea meciului direct.

211 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Sânmărtean, Milisavljevici şi Milanov au fost contactaţi de oficiali de la Rapid

Porumboiu: Sânmărtean, Milisavljevici şi Milanov au fost contactaţi de oficiali de la Rapid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am sesizat în raportul observatorului ce s-a întâmplat în zilele dinaintea meciului, în care trei jucători: Sânmărtean, Milisavljevici şi Milanov au fost sunaţi de către oficialii de la Rapid. Ieri am sesizat şi pe cei de la Ligă, în opinia mea au mai fost şi alţi jucători contactaţi. De exemplu, lui Sânmărtean i s-a propus că-l duce în Rusia pe un contract fablos. Din păcate cred că au mai fost cel puţin încă doi jucători contactaţi, dar problema este că acum nu au vrut să spună, însă s-a văzut şi azi ce au făcut în teren. Eu îi ştiu dar nu am să-i spun. Nu rămâne decât ca Liga să-i cheme pe jucători, să dea declaraţii, iar cu tehnica din ziua de azi pot fi verificate telefoanele", a declarat Porumboiu.

Porumboiu a afirmat că nu a înţeles "ieşirea" lui Pavlovici, cu care a avut deja o discuţie: "În seara asta a fost un meci atât de ciudat, care a avut tot ce-i trebuie. Nu am văzut demult un asemenea joc. Dintre toţi jucătorii din această seară, Milanov a fost singurul cu adevărat peste ceilalţi, un caracter deosebit şi îl felicit public. Nu am ce să le reproşez nici lui Adailton sau Wesley. Nu am înţeles însă ieşirea lui Pavlovici, cu care am avut deja o discuţie şi vom lămuri problema. După acest meci, cu dezamăgirea mea atât de mare prietenii mei pot fi satisfăcuţi, te bate Rapid e foarte bine, dar să nu vină cu prostiile din ultimele zile. Dacă sunt comisii în cadrul ligii să se ia măsurile reguolamentare. Geroprge Copos face pe niznaiul, dar ştia de toate aceste treburi", a adăugat Porumboiu.

Formaţia Rapid a învins, marţi seară, în deplasare, scor 3-2 (2-1), echipa FC Vaslui, în etapa a XVIII-a, prima a returului, în ultimul meci al Ligii I din 2011.

Duminică, Adrian Porumboiu a declarat că preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a încercat să corupă câţiva jucători vasluieni înaintea meciului direct, promiţându-le transferuri.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţiile finanţatorului Adrian Porumboiu, potrivit cărora mai mulţi jucători ai grupării moldave au fost contactaţi de oficiali ai FC Rapid înaintea partidei din etapa a XVIII-a a Ligii I. Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a postat, luni, un comunicat pe site-ul grupării "feroviare" prin care afirmă că oficialii vasluieni îl atacă pentru a-l face să renunţe la litigiul financiar pe care îl are cu gruparea moldoveană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici