Porumboiu spune că va da în judecată cotidianul Marca

Patronul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că va da în judecată cotidianul Marca, după ce ziarul spaniol a publicat un top al finanţatorilor de cluburi implicaţi în scandaluri ce le-au afectat imaginea, în care fostul arbitru este trecut pe locul 0.

18 afișări
Imaginea articolului Porumboiu spune că va da în judecată cotidianul Marca

Porumboiu spune că va da în judecată cotidianul Marca (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am văzut că sunt şi într-o suită deosebită în ziarul Marca, mi-am contactat avocaţii şi vom cere daune faţă de minciunile publicate. Invit toată presa să vadă în ce condiţii stă Lopez Caro la Vaslui. I-am dat tot ce a cerut şi el se prezintă în presa spaniolă ca o victimă. Când vine un străin în România i se pare extraordinar să facă ceva pe şapca noastră. El e antrenor la Vaslui şi când va pleca de aici va plăti el milionul. Au apărut în ziarul As date din contract, dezvăluite de avocatul lui Caro", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Ziariştii de la Marca au realizat un top al preşedinţilor sau patronilor de club implicaţi în diferite scandaluri care le-au adus serioase lovituri de imagine. Porumboiu este clasat pe locul 0 în topul initulat "De la cer.. la infern", fiind acuzat că îl hărţuieşte profesional pe Caro.

Echipa FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici