Porumboiu: Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului şi am fost de acord

Patronul SC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului, pe care a acceptat-o, în urma rezultatului de egalitate, scor 1-1, din partida susţinută pe teren porpriu cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului şi am fost de acord

Porumboiu: Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului şi am fost de acord

"Viorel Hizo a solicitat rezilierea contractului şi am fost de acord cu acest lucru, pentru că echipa se afla în criză şi, împreună, nu am găsit soluţii ca să o scoatem. Până marţi, la meciul din Cupa României, cu Poli Iaşi, voi anunţa numele noului antrenor. Sunt în negocieri cu mai mulţi tehnicieni, dar nu pot face public numele acestora până când unul dintre ei va semna cu noi", a spus Porumboiu.

FC Vaslui este a şasea echipă din Liga I care şi-a schimbat antrenorul în acest sezon, după Gloria Buzău, CS Otopeni, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu şi Steaua.

Conducerea clubului Rapid a intenţionat schimbarea lui Jose Peseiro, pe care l-a suspendat după ce echipa a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, dar a revenit asupra deciziei în urma partidei de la Târgu Jiu, când antrenor interimar a fost Nicolae Manea.

De asemenea, antrenorul Ionuţ Popa a anunţat, vineri, că părăseşte formaţia Politehnica Iaşi, la finalul partidei de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici