Post TV din Rusia: Roman Abramovici a fost reţinut de FBI. Biroul Federal de Investigaţii respinge informaţiile

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, a fost reţinut de FBI, informează surse pentru postul rus RBC TV. Purtătorul de cuvânt al miliardarului neagă informaţiile privind arestarea, informează Business Insider.

6101 afișări
Imaginea articolului Post TV din Rusia: Roman Abramovici a fost reţinut de FBI. Biroul Federal de Investigaţii respinge informaţiile

Post TV din Rusia: Roman Abramovici a fost reţinut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform RBC TV, nu este clar dacă reţinerea miliardarului are legătură cu afacerile sale sau cu moartea lui Boris Berezovski.

Conform Business Insider, purtătorul de cuvânt al miliardarului rus, John Mann, a negat informaţiile privind arestarea acestuia. Mann a declarat că Abramovici s-a aflat în Statele Unite, însă nu a fost reţinut sau arestat.

Purtătorul de cuvânt al miliardarului a postat pe contul său oficial de Twitter un mesaj în care afirmă că arestarea lui Abramovici "nu este adevărată".

Contactat de Business Insider, FBI nu a confirmat sau negat informaţiile.

RBC TV este primul canal de business care difuzează informaţii 24 de ore. A fost lansat în septembire 2003, în parteneriat cu televiziunile CNBC şi CNN.

FBI respinge informaţiile privind reţinerea lui Roman Abramovici în SUA

Biroul Federal american de Investigaţii (FBI) a respins informaţiile potrivit cărora miliardarul rus Roman Abramovich ar fi fost reţinut în Statele Unite.

"Miliardarul Roman Abramovich nu a fost reţinut", a declarat Paul Bresson, purtătorul de cuvânt al FBI, citat de ziarul italian Corriere della Sera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici