Potrivit unui site maghiar Raffael Sandor ar fi asasinul lui Cozma, poliţia nu comentează

Camerele de supraveghere ale localului din Veszprem ar fi arătat, potrivit unui site de ştiri maghiar, că Raffael Sandor, una dintre cele trei persoane reţinute, duminică seară, în Austria, ar fi cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma, însă anchetatorii au refuzat să comenteze informaţia.

71 afișări
Imaginea articolului Potrivit unui site maghiar Raffael Sandor ar fi asasinul lui Cozma, poliţia nu comentează

Potrivit unui site maghiar Raffael Sandor ar fi asasinul lui Cozma, poliţia nu comentează

Potrivit kuruc.info, imaginile înregistrate de o cameră video demonstrează că Marian Cozma ar fi fost înjunghiat de Raffael Sandor, însă şeful criminaliştilor din cadrul Poliţiei Judeţene din Veszprem, Derzsy Peter, a refuzat, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă, să comenteze înregistrările.

Peter a povestit numai cum au fost prinse cele trei persoane în Austria. El a precizat că un bărbat a fost identificat pe parcursul nopţii şi a apărut informaţia potrivit căreia acesta se îndreaptă către Austria. Poliţiştii maghiari au cerut ajutorul colegilor austrieci, care au oprit maşina suspectă la autostrada A2, la 130 de kilometri de graniţa ungară. Când poliţitşii au oprit maşina suspectă şi au legitimat pasagerii, au aflat că, pe lângă Raffael Sandor, în autoturism se afla şi celălalt suspect, Nemeth Gyozo. În maşină se afla şi o femeie, dar din datele de până acum aceasta nu are legătură cu incidentul.

Derzsy Peter a adăugat că în incident sunt doar trei suspecţi, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, ultimul fiind în continuare căutat. Pentru prinderea acestuia s-a format o echipă separată.

Mai multe înregistrări video din interiorul clubului din Veszprem unde au avut loc incidentele au fost prezentate, luni, de televiziunile din România. În aceste imagini se poate observa multă agitaţie pe o scară interioară şi cum Cozma şi alte persoane părăsesc în fugă clubul, dar nu se vede momentul în care sportivul este înjunghiat.

Citeşte şi

Sport.ro: Raffael Sandor l-a ucis pe Cozma (Video)

Trei persoane, reţinute în cazul uciderii sportivului Marian Cozma

Al doilea suspect în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, reţinut

Unul dintre suspecţii în cazul Cozma a fost prins

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici