Povestea fostului mare fotbalist Didier Drogba despre prima întâlnire cu Mbappe: „Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză”

Fostul mare fotbalist ivorian Didier Drogba (41 de ani), unul dintre prezentatorii galei în care a fost decernat Balonul de Aur 2019, a povestit un moment inedit întâmplat în urmă cu 10 ani, care l-a avut în prim-plan pe Kylian Mbappe (20 de ani), unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din prezent.

2802 afișări
Imaginea articolului Povestea fostului mare fotbalist Didier Drogba despre prima întâlnire cu Mbappe: „Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză”

Didier Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poză. Am aflat apoi că era Mbappe. Sursa: Twitter

Mbappe, care s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pentru Balonul de Aur din 2019, a urmărit de pe stadionul meciul dintre Chelsea şi Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor 2008/2009, pe vremea când se afla la o selecţie la clubul londonez. La final, Mbappe, care avea doar 10 ani, l-a rugat pe Didier Drogba, atacantul lui Chelsea, să facă o fotografie, însă a fost refuzat, ivorianul fiind extrem de supărat din cauza arbitrajului, dar şi a eliminării, după 1-1, la general.

"Acum 10 ani, după un meci, un copil a venit la mine şi m-a rugat să facem o poză. L-am refuzat din cauza rezultatului şi a arbitrajului. Am aflat apoi că era Kylian Mbappe. Acum vreau să-mi repar greşeala", a spus Drogba, la gala de la Paris, care a avut loc luni seara.

Aflat pe scenă alături de Kylian Mbappe, Didier Drogba i-a rugat pe toţi cei prezenţi să se ridice în picioare pentru a face un selfie.

Kylian Mbappe a fost transferat de Paris Saint-Germain, în 2017, pentru o sumă totală de aproximativ 180 de milioane de euro. Francezul, campion mondial în 2018, a înscris 70 de meciuri în cele 100 de partide disputate pentru parizieni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici