Povestea lui Isiah Hilt, un tânăr pentru care skateboardingul a devenit un stil de viaţă

  • Isiah Hilt are 22 de ani şi locuieşte în California
  • Isiah a crescut într-o familie cu 6 copii (5 băieţi şi o fată)
  • Tânărul a fugit de acasă la 14 ani şi a trăit pe cont propriu de atunci
144 afișări
Imaginea articolului Povestea lui Isiah Hilt, un tânăr pentru care skateboardingul a devenit un stil de viaţă

FOTO: YouTube People are Awesome

Americanii se exprimă în multe moduri diferite. În cazul lui Isiah Hilt, skateboardingul e modul preferat prin care să transmiţi ce simţi.

„Skateboardingul e un stil de viaţă. Pentru mine, e un mijloc de exprimare. Te dai cu skateboardul să arăţi cât de tare eşti, cât de capabil eşti şi poţi să dai totul aici”, spune Isiah Hilt.

Tânărul nu îşi păstreză secretele doar pentru el, ci le împarte şi cu toţi copiii pe care îi întâlneşte când e pe placă.

„Iubesc toţi copiii cu care m-am întâlnit în Venice beach. Oricum ne-am fi întâlnit, îi vedeam că se strâng şi ei din când în când, iar în cele din urmă ne dădeam cu placa împreună. Sunt aşa de pozitivişti şi acum îmi doresc să fi avut pe cineva ca mine când eram mic să mă înveţe.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici